Home » Corolle » Eerste Bericht

Eerste Bericht

 

Mijn Clara

Hoi,

Hoe begin je een blog, waar ga je dan over schrijven. De tijd zal het leren. Deze blog gaat in ieder geval over poppen. Mijn poppenverzameling en de kleding die ik daarvoor maak.

Poppen van vroeger, Poppen van nu.

Op dit moment zit ik er weer helemaal in. Poppenkleertjes maken, haken, breien, misschien ook naaien. En dat wil ik laten zien op deze blog. Ik heb altijd iets met poppen gehad. Als ieder klein meisje natuurlijk, maar nu nog steeds. In mijn hart blijf ik toch altijd dat kleine poppenmoedertje.

Een paar jaar geleden kocht ik bij pop van ver mijn eerste Les Cheries popje van Corolle. Het popje is van 2011.

Ik zag op internet zulke leuke kleertjes voor dit popje. Ik werd gelijk verliefd op dit mooie snoetje. Ze is ook zo leuk. Een roodharig sproetenkopje met een ondeugend parmantig toetje en ook een beetje stoer. En ze ruikt heerlijk naar vanille.

Haar naam is Clara. En ik hou dat maar zo. Ik kocht haar met dit kledingsetje .

Is ze niet schattig ?

Op dit moment ben ik voor dit popje kleertjes aan het maken. Die wil ik de komende tijd laten zien. Maar ook voor mijn andere poppen. Wie weet, ga ik zelf ooit nog eens patroontjes ontwerpen. Maar dit was het even voor nu.

Tot het volgende blogbericht.

Groetjes Petra

postdivider

2 thoughts on “Eerste Bericht

  1. Hallo Petra, ik heb jouw naam al vaker voorbij zien komen op MP😉 Hier ook een volwassen poppenfan en moeder van twee dochter die dit ‘gezonde virus’ hebben overgenomen… We sparen vooral popjes en kleding van Corolle Cheries. Mag ik je vragen; wanneer jij poppen of spulletjes dubbel hebt.. verkoop je die dan weer op MP? Ik ben niet zo fanatiek als jij maar vind het wel leuk om mijn verzameling nu en dan uit te breiden. Mijn twee dochters spelen ook graag met de popjes dus ze zijn erg geliefd! Ik hoop van je te horen. Groetjes!

    Like

    • Hoi kikkie, ik lees nu pas je bericht. Ik was al een poosje niet meer op mijn blog geweest. Toevallig vandaag weer een update gedaan. Maar ik verkoop binnenkort weer wat popjes en kleding. Als je wilt kan ik je wel een berichtje sturen voor ik het erop zet. Maak je zelf ook wel een kleding? Stuur me maar een berichtje als je dat wilt

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s